🇬🇧 Click here to get this page in English
Min tilgang

Sådan tilgår jeg mit arbejde.

Jeg er dedikeret til at levere omfattende og skræddersyede løsninger for at hjælpe dit brand med at vokse. Mine tjenester er designet til at imødekomme dine unikke behov og skabe målbare resultater.

Step 1:
Kundeudvælgelse
& Kompatibilitet

Processen begynder med en omhyggelig udvælgelse af kunder for at sikre gensidig succes og alignment med fælles værdier. Tillid og ambition er kritiske faktorer. Jeg starter med et indledende møde for at forstå brandet grundigt og afgøre, om vi er et godt match. Efter at have udført en omfattende audit af hjemmesiden og markedet vurderer jeg, om der er en klar vækstmulighed og bekræfter, at jeg kan opfylde kundens mål, hvad enten det indebærer at øge indtægter, opnå eksponering eller generere leads.

Step 2:
Fastlæggelse af mål
& objektiver

Derefter fastsætter jeg mål og målsætninger i samarbejde med kunden ved hjælp af en datadrevet tilgang. Ved at bruge brancheførende værktøjer som Ahrefs, Accuranker, Surfer, Screaming Frog og OpenAI vurderer jeg kundens nuværende position. Baseret på historiske data og markedspotentiale fastlægger jeg realistiske KPI'er. Sammen med kunden etablerer vi disse mål, og jeg sikrer, at det ideelle team er på plads for at opnå dem. Gennem hele projektet opretholder vi kontinuerlig kommunikation via Slack, e-mail og møder for at sikre gennemsigtighed og alignment.

Step 3:
Udførelse & Kontinuerlig
Forbedring

Med tillid som hjørnestenen i min filosofi, forpligter jeg mig til at yde maksimal indsats i hvert projekt. Dette indebærer at gå over og forbi, drevet af min passion for arbejdet. Kunder nyder godt af et gennemprøvet agencysystem kombineret med den personlige opmærksomhed ved at arbejde direkte med mig, virksomhedsejeren. Denne tilgang tilbyder enestående værdi, idet den blander pålideligheden af en ekstern entreprenør med dedikationen fra en intern medarbejder. Gennem udførelsesfasen overvåger jeg løbende fremskridt, deler resultater og foretager nødvendige justeringer for at sikre projektets succes og vedvarende vækst.